Reception

Skal du have mad til reception?

Når du skal afvikle en reception, så er det vigtigt, at gæsterne har adgang til lidt at drikke og måske en bid mad afhængig af receptionens varighed.

Selvom mange receptioner traditionelt set ikke tager halve eller hele dage, så hører det sig alligevel til at traktere med lidt lækkert til de fremmødte.

Når du skal afvikle en reception, så er det vigtigt, at gæsterne har adgang til lidt at drikke og måske en bid mad Hos GrillCatering kan vi tilbyde en komplet løsning til dig inkl. personale, bord til din receptionsbuffet, skåle, fade, service og ikke mindst rengøring og opvask af alt udstyret.

Du kan vælge mellem en række menuer her på siden eller ved at kontakte os på mail eller telefon, hvor vi kan tage en snak om dine ønsker og mulighederne.

Stående receptionsbuffet til din mærkedag

Hvad end du skal holde reception i forbindelse med et jubilæum på arbejdspladsen, en rund fødselsdag, en fernisering eller noget helt andet, så er det en god idé at kunne tilbyde noget lækkert mad til din reception. Mange receptioner foregår ved, at man serverer maden med en receptionsbuffet, hvorfra maden indtages stående – evt. sammen med et lille glas et-eller-andet til at skylle ned med. Vi har mange lækre menuer, som egner sig godt til receptioner, og du kan bl.a. vælge mellem diverse grillede retter og mindre og lette retter. Jo kortere tid din reception skal vare, desto mindre og lettere mad anbefaler vi, at du serverer. Afholder du reception i forbindelse med et længerevarende arrangement samme dag, så kan du med fordel overveje en af vores mere tunge grillmenuer med f.eks. helstegt pattegris eller en gril-menu.

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker at drøfte mulighederne for mad til din reception sammen med os, så er du mere end velkommen til at kontakte os med det samme på tlf. 72 48 88 48 eller på mail info@grillcatering.dk. Du kan også bruge vores formular direkte her på siden til at sende os en forespørgsel på din ønskede receptionsmad eller menu.

Priserne er inkl.

Pavillon til overdækning af grill. Grill, grillbriketter mm, buffetbord, skåle, fade og ta’tøj samt rengøring og opvask af udstyr og eget service.

  Send en forespørgsel


  Leveringsadresse er den samme som faktura adresse

  Jeg vil gerne ringes op


  Kontrolspørgsmål: Hvad er 7 + 2?


  Vi holder sommerferie lukket
  i perioden 12/7 – 28/7

  Vi besvarer mail i begrænset omfang og du må derfor forvente lidt længere svartid