• Desserter

  • Vi får alle vores desserter lavet ved Rørvig desserter. Hos Rørvig desserter laves alt fra bunden, mange af opskrifter er fra deres forældre eller bedsteforældre, her tilbereder de på samme måde som de i sin tid gjorde. Her anvendes gode råvarer, allerhelst økologiske, de holder fokus på bæredygtighed og brug af lokale råvarer. Her bruges den tid der skal bruges, for at lave den aller bedste dessert.

     

  • Rabarbertrifli med vaniljecreme

    Rabarber kogt til en let syrlig kompot, lagt sammen med knuste makroner og en hjemmelavet vaniljecreme med mandler.
    På toppen flødeskum med et let drys af knuste makroner.

    Serveres i dekorative retroglas. 

    Ønsker du ikke at beholde glassene, kan de returneres for egen regning, hvorved vi kvitterer med kr. 2,- pr. stk.

  • Kr. 52,- pr/person

     

  • Tiramisu

    Italiensk klassiker med hjemmelavede ladyfingers dyppet i en blanding af kaffe og Marsala dessertvin. Lagt i masceponecreme med et drys kakao på toppen.

    Serveres i dekorative retroglas. 

    Ønsker du ikke at beholde glassene, kan de returneres for egen regning, hvorved vi kvitterer med kr. 2,- pr. stk.

  • Kr. 52,- pr/person

     

  • Chokoladedrøn

    En hjemmelavet Chokolademousse med crunch og karamel med 70,5% Belgisk chokolade, en klat blød karamel og hjemmelavet crunch med brændte mandler i top og bund.

    Serveres i dekorative retroglas. 

    Ønsker du ikke at beholde glassene, kan de returneres for egen regning, hvorved vi kvitterer med kr. 2,- pr. stk.

  • Kr. 52,- pr/person

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk