Alternativ julefrokost menu

Skal din julefrokost være noget ganske særligt i år? Så tag fat i os. Hos Grillcatering giver vi nemlig den traditionelle julefrokost et grillet tvist og byder på en alternativ julefrokost menu for folk, der elsker god mad.

Vi har i flere år med stor succes leveret anderledes julemad og god stemning til diverse arrangementer og firmajulefrokoster. Så skal du arrangere årets højdepunkt og mangler en sikker succes? Så er vi klar til at rykke ud i hele landet.

Vælg selv menuen

Du kan imponere dine gæster på to måder. Den første er vores julefrokost menu med porchetta, hvor vi har udskiftet den traditionelle kamsteg med en italienske rullesteg tilberedt på grill. Desuden får du her blandt andet grillet laks, orangemarineret svinemørbrad og pølsemagerenes julemedister. Eller hvad med en helstegt pattegris tilberedt efter julens traditioner?

Det er altid et populært måltid – også ved juletid. Vi marinerer pattegrisen med lækre juleøl fra lokale bryggerier inden den kommer på grillen, og spreder den liftlige duft af hygge. Menuen byder desuden på pølsemagerens julemedister lige som vores grillmenu med porchetta, får du en masse lækkert og originalt tilbehør samt risalamande med kirsebærsauce som afslutning.

Vi sørger for maden og den gode stemning

Vi varmer op til den gode stemning, når duften begynder at sprede sig fra vores grillpavillon, og vores professionelle GrillCater sørger for, at alle er glade og mætte. Skal I have helstegt pattegris, ankommer vi cirka fem timer før den forventede spisetid, mens det er cirka 3½ time før, hvis I ønske porchetta. Vores GrillCater har alt udstyr, skåle og fade med og medbringer desuden selv buffetbord samt en 3 x 3 meter pavillon til at stå under uanset vejret og en lyskæde, så det er til at se noget.

Alt efter julevejret står buffetbordet ude under pavillonen: Her tilbereder og anretter GrillCateren alt og skærer ud til gæsterne. Rengøringen skal du heller ikke bekymre dig om, for vi tager det hele med, når alle har spist og er mætte. Hos Grillcatering sætter vi af princip en stor ære i at tilbyde mad med et grilltvist – også en alternativ julefrokost menu der skiller sig ud fra alt det andet. Vi har egne slagtere, kokke og GrillCatere, der står inde for den gode madoplevelse og er klar, hvis du har spørgsmål eller der er individuelle behov og ønsker – jo før vi ved besked, jo bedre.

Vi håndterer alle arrangementer fra 35 voksenkuverter og op, og du kan også sammensætte din egen grillmenu. Så tag fat i os på telefon 72 48 88 48 eller skriv på info@grillcatering.dk, og hør, hvordan vi kan gøre dit julearrangement til noget helt særligt.

Priserne er inkl.

Pavillon til overdækning af grill. Grill, grillbriketter mm, buffetbord, skåle, fade og ta’tøj samt rengøring og opvask af udstyr og eget service.

    Send en forespørgsel


    Leveringsadresse er den samme som faktura adresse

    Jeg vil gerne ringes op


    Kontrolspørgsmål: Hvad er 7 + 2?