Firmaevent København

Hvis du har ansvaret for den næste firmaevent i København eller andre steder, så kan vi sørge for en sikker succes – uanset hvad du har i tankerne. Det har vi allerede gjort ved mange firmaevents, og vi har gennem flere år udviklet flere populære menuer, så gæsterne er glade og du har noget at vælge mellem. Samtidig har vi kapaciteten og mandskabet til at servicere over 1000 mennesker, vi behøver ikke strøm og kan grille stort set alle steder året rundt, så vi kan nok også gøre dit arrangement til en succes.

Alt hvad du behøver til det store arrangement på hele Sjælland

os Grillcatering har vi ikke blot erfaringen, kapaciteten og konceptet til at levere en succes. Vi har også udviklet en række populære menuer, der nok skal forkæle gæsterne. Udover vores faste menuer tilbyder vi særlige sæsonoplevelser som for eksempel vores julegrillmenuer og vores ølmarineret Schweinhaxen, der er tilberedt på bedste oktoberfest manér. Desuden har du muligheden for at sammensætte din helt egen menu til jeres event. Her kan du frit vælge mellem kødretter og laks, pølser fra vores eget pølsemageri samt flere forskellige slags kartofler, diverse salater, creme, saucer og dressinger og naturligvis brød. Det hele bliver tilberedt og anrettet af vores GrillCatere.

En sikker succes uden bøvl

Grillmad er altid populært, og grillen bliver ofte et naturligt samlingspunkt, der skaber god stemning. Samtidig skal du ikke bekymre dig om noget af det praktiske. Alt efter hvilken menu I skal have, ankommer vi cirka 3 timer inden den forventede spisetid. Med sig har hver GrillCater udstyr, skåle og fade og stiller op med et buffetbord, en udendørs pavillon på 3 x 3 meter til at stå under uanset vejret samt en lyskæde, så det er til at se, hvad der foregår. Når alt er på plads, og grillen er tændt, varmer vi op under smagsløgene med den dejlige duft af grillet kød. Den enkelte GrillCater anretter det hele og skærer ud til gæsterne, fylder mad op og servicerer indtil alle er mætte. Herefter tager vi al rengøringen med os hjem igen.

Uanset om din firmaevent er i København eller ude på en mark, er det vigtigt for os, at du altid kan få lækker mad med vores originale grilltvist. Det sørger vores egne slagtere, kokke og GrillCatere for. Vi kan stå for alle arrangementer fra 35 voksenkuverter og op til over 1000 gæster, så tag fat i os og hør nærmere, også hvis du har spørgsmål, individuelle behov eller særlige ønsker.

Vi vil meget gerne prøve at opfylde dem så godt, vi kan. Du kan ringe til os på telefon 72 48 88 48, eller sende os en mail på info@grillcatering.dk

Priserne er inkl.

Pavillon til overdækning af grill. Grill, grillbriketter mm, buffetbord, skåle, fade og ta’tøj samt rengøring og opvask af udstyr og eget service.

    Send en forespørgsel


    Leveringsadresse er den samme som faktura adresse

    Jeg vil gerne ringes op


    Kontrolspørgsmål: Hvad er 7 + 2?