• Oktoberfest menu

  • Schweinhaxe tilberedt på bedste oktoberfest manér

    Vi ankommer ca. 4 timer før forventet spisetid. Ud over grillen medbringer vi buffetbord, skåle, fade, ta´tøj, pavillon til at stå under og en lyskæde, så vi kan se hvad vi laver. 

    Vi serverer de færdige schweinhaxe, direkte fra grillen og den øvrige menu anrettes som buffet ... Når alle har spist pakker vi sammen og rydder pænt op efter os.

    En lækker grillmenu, som lægger en solid bund til de kolde fadøl.

  • Oktoberfest menu

    • Ølmarineret grillkøller (svineskank)
    • Grillede Kyllingelår
    • Bratwurst fra Lejre Mikropølsemageri
    • Ketchup og sennep fra Solskinsøen, Bornholm
    • Grillstegte petit kartofler med friske krydderurter
    • Coleslaw - frisk og fedtfattig salat med revet hvidkål og gulerødder
    • Pastasalat med karry og kylling
    • Stenovnsbaguettes og smør
  • kr. 249,- pr/person

  • Vores professionelle GrillCatere koster kr 350,- pr/time (+ en time til transport mm) regnet fra ankomst til han/hun forlader stedet - Tilgengæld slipper du for alt besværet!

  • Hvad er schweinhaxe? Det er oprindelig en hel svineskank. Vi anvender kun den bedste del af svineskanken og tilbereder den på grillen i min. 2 timer, hvilket gør at kødet næsten falder fra benet af sig selv.