• Forretter

  • Grillet laks

    • Anrettes på en bund af frisk salat 
    • Toppet med kerner og grønne asparges
    • Hjemmerørt dressing
    • Brød og smør

    Laksen tilberedes på grillen og portions anrettes herefter på tallerken. Du skal selv sørge for tallerkener vi kan anrette på!

  • Kr. 89,- pr/person

     

  • Carpaccio

    Anrettes med parmesan ost, frisk rucola og sorte oliven.

    OBS! Carpaccioen kommer anrettet på fade og serveres som buffet.

    Ønsker du carpaccioen portionsanrettet skal du selv sørge for tallerkener (min Ø24 cm) som vi kan anrette på.

  • Kr. 89,- pr/person

     

  • Carpassio består af ultra tynde skiver okse- eller kalvekød og er typisk for det Italienske køkken. Carpassioen serveres oftest som en let forret.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk