Forretter

Grillet laks

  • Anrettes på en bund af frisk salat 
  • Toppet med rugsprødt og grønne asparges
  • Hjemmerørt dressing


Laksen tilberedes på grillen
 og portions anrettes herefter på tallerken. Du skal selv sørge for tallerkener vi kan anrette på!

Kr. 79,- pr/person

Carpaccio

Anrettes med parmesan ost, frisk rucola og sorte oliven.

OBS! Carpaccioen kommer anrettet på fade og serveres som buffet.

Ønsker du carpaccioen portionsanrettet skal du selv sørge for tallerkener (min Ø24 cm) som vi kan anrette på.

Kr. 79,- pr/person

Carpassio består af ultra tynde skiver okse- eller kalvekød og er typisk for det Italienske køkken. Carpassioen serveres oftest som en let forret.

Priserne er inkl.

Pavillon til overdækning af grill. Grill, grillbriketter mm, buffetbord, skåle, fade og ta’tøj samt rengøring og opvask af udstyr og eget service.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Antal personer: 40
Hvis I bliver mellem 30-40 kommer der et tillæg på kr. 500,-
Dato / Tidspunkt
Navn
Adresse
Leveringsadresse
Her kan du skrive en bemærkning til din forespørgsel.

Skriv svaret på dette regnestykke 7+5