Nem buffet til mange

Alle elsker grillmad. Det ved vi, for vi har mange bestillinger på vores grillmenuer i hele landet. Samtidig er grillmad en nem buffet til mange gæster, og vi har gennem flere år udviklet nogle populære buffetmenuer, så I kan vælge hvor stor buffeten skal være.

Menu A har været vores bestseller i både 2015 og 2016, og her kan I nyde både toproastet oksefilet, lammeculotte marineret med hvidløg, honningglaseret svinebryst fra Skarresø samt pølsemagerens hjemmelavede grillpølser og den masse lækkert tilbehør.

Menu B har lidt mindre tilbehør, men byder på toproastet oksecuvette fra USA, helstegt lakse, BBQ-marinerede halal-kyllingespyd og enebærrøget svinekam samt blandt andet vores populære krydderbagte flødekartofler.

Sammensæt selv buffetten til festen

Men måske vil I hellere selv sammensætte jeres grillmenu? Vi tilbyder for eksempel også pulled pork, porchettasteg, oksemørbrad, spareribs og lammekølle og diverse grillpølser. Eller hvad helstegt pattegris, vildsvin eller lam? Og urtedeller til vegetarerne? Desuden kan I vælge mellem flere slags kartofler, en lang række salater, creme, saucer og dressinger samt brød. I finder valgmulighederne og priserne direkte her på siden, og der følger naturligvis en af vores professionelle GrillCatere med i prisen til at sørge for det hele.

God mad, god stemning og ingen rengøring

Alt efter jeres menu ankommer vi cirka 3 timer før den forventede spisetid. Vores GrillCater tager selv udstyr, skåle og fade med samt buffetbord, en 3 x 3 meter udendørs pavillon til at stå under uanset vejret og en lyskæde, så det er til at se noget. Når grill, pavillon og buffetbord er på plads, begynder arbejdet med at grille og tilberede og der spreder sig en liftlig duft, som nok skal pirre smagsløgene.

For at gøre det til en ekstra nem buffet til mange mennesker skærer GrillCateren ud til gæsterne, fylder løbende op og er til stede indtil alle er mætte. Selv rengøringen tager vi os af, så du kan koncentrere dig om det øvrige arrangement.

Det er vigtigt for os hos Grillcatering, at vi altid tilbyder lækker mad med et originalt grilltvist – ikke mindst til buffeter der ellers hurtigt kan blive meget ens. Derfor har vi vores egne slagtere, kokke og GrillCatere til at være garanter for den gode madoplevelse. De er også altid parate til at svare på spørgsmål, eller hvis der skulle være individuelle behov og ønsker. Så prøver vi at opfylde dem så godt, vi kan.

Vi kan stå for alle arrangementer fra 35 voksenkuverter og op, så tag gerne fat i os på telefon 72 48 88 48, eller send os en mail på info@grillcatering.dk

Priserne er inkl.

Pavillon til overdækning af grill. Grill, grillbriketter mm, buffetbord, skåle, fade og ta’tøj samt rengøring og opvask af udstyr og eget service.

    Send en forespørgsel














    Leveringsadresse er den samme som faktura adresse





    Jeg vil gerne ringes op


    Kontrolspørgsmål: Hvad er 7 + 2?