• Helstegt lam menu

  • Økologisk lam fra Holmstedgård

    Fårene er af texel-racen. For netop at tilgodese dyrevelfærden, går får og lam ude det meste af året. Alle marker er lagt ud med kløvergræs, der dels anvendes til sommerafgræsning - dels til vinterfoder i form af wrappet kløvergræs. Lammene slagtes lokalt og hænger til modning på slagteriet.

  • Vi ankommer ca. 3-4 timer før forventet spisetid. Alle nødvendige råvarer tilberedes på stedet. Menuen anrettes som buffet og vi skærer lammet ud i takt med gæsterne kommer til os... Når alle har spist pakker vi sammen og rydder pænt op efter os.

    • Helstegt dansk lam med friske krydderurter
    • Grillstegte petit kartofler med rosemarin
    • Tzatziki salat
    • Tomatsalat med mozzarella, rødløg, frisk basilikum og jomfru oliven olie
    • Melonsalat med frisk mynte og chili
    • Stenovnsbaguettes og smør
  • kr. 272,- pr/person

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk