• Bedste Grillmenu – 3 år i træk

  • Grillmenu A

    Vi ankommer ca. 3 timer før forventet spisetid. Alle råvarer tilberedes på stedet. Menuen anrettes som buffet og vi skærer kødet ud i takt med gæsterne kommer til os... Når alle har spist pakker vi sammen og rydder pænt op efter os. Vi medbringer selv pavillon til at stå under og hvis årstiden kræver det medbringer vi også en lyskæde, så vi kan se hvad vi laver.

    • Toproastet PREMIUM oksefilet
    • Dansk lammeculotte marineret med hvidløg
    • Øl- og urtemarineret skinkesteg
    • Pølsemagerens hjemmelavede grillpølser
    • Hjemmelavet sennep & ketchup
    • Grillstegte petitkartofler m/frisk timian
    • Pastasalat m/basilikum pesto, feta, sorte oliven og paprika
    • Broccolisalat m/rødløg, solsikkekerner, tranebær, cremefraiche dressing og bacontern.
    • Tomatsalat med mozzarella, rødløg, frisk basilikum og jomfru oliven olie
    • Stenovnsbaguettes og smør
    • Creme Béarnaise