Store Grill Events

Vi har solid erfaring med at håndtere store arrangementer og events fra 100 til +1000 kuverter, fx firmaevents, festivaler eller sportsbegivenheder.

Vi hjælper dig… Ved større grill events er der mange faktorer der spiller ind, for at det kan blive en succes, det er derfor vigtigt at planlægningen er helt i top! Vi vil i samarbejde med dig planlægge menu, tidsplan, bemanding, logistik mm.

Vi kan grille alle steder og på alle årstider, der er stor set ingen begrænsninger. Vi skal ikke have adgang til strøm idet vi anvender kul og briketter som varmekilde i vores professionelle grille. Maden er altid frisk, varm og indbydende når den tilberedes på grill, frem for at blive leveret i termokasser, også smager den naturligvis fantastisk.

Vores grillpersonale er fagfolk og har mange grill events på samvittigheden. Vi uddanner løbende vort personale på interne seminarer i samarbejde med Hotel & Restaurant Skolen i København.

Det ligger os meget på sinde at vores professionelle udstyr er præsentabelt. Udstyret vedligeholdes og fornyes kontinuerligt.

Vi udarbejder naturligvis individuelle løsningsforslag nøje afstemt med dine forventninger. 

 

For yderligere oplysninger og referencer kontakt os på telefon 7248 8848

Priserne er inkl.

Pavillon til overdækning af grill. Grill, grillbriketter mm, buffetbord, skåle, fade og ta’tøj samt rengøring og opvask af udstyr og eget service.

    Send en forespørgsel


    Leveringsadresse er den samme som faktura adresse

    Jeg vil gerne ringes op


    Kontrolspørgsmål: Hvad er 7 + 2?