Desserter

Vi får vores håndlavet desserter lavet ved Kødbyens Is 

Kødbyens Is ejes af Mikael Danvad Kristensen og Karsten Christoffersen der åbnede forretningen den 1. juni 2016, i dag producerer de bla håndlavede ispinde og isdesserter. Mikael og Karsten har de sidste mange år lavet is og har bla været i Italien og lære faget helt fra bunden hos én af de ‘store is-mestre’ dernede. 

Kødbyens Is har virkelig gjort sig umage for at lave tre fantastiske isdesserter til os, som passer “spot on” til vores menuer.

OBS! Du skal have plads i fryseren til isdesserterne i timerne fra vi ankommer med dem, til ca. ½ time inden de serveres.

Økologisk Hasselnøddeis med hindbærskum

Fantastisk VEGANSK isdessert med to kugler hasselnøddeis, håndrevet stykker af 60% mørk chokolade på en bund af hindbærskum, toppet med chokoladeknas og krokant.

Serveres i dekorative retroglas. (vi skal ikke have glassene retur)

Kr. 58,- pr/stk.

Økologisk Jordbæris med Citronskum

Lækker frisk isdessert med to kugler jordbæris på en bund af citronskum med stykker af ristede majsflager dyppet i 60 % mørk chokolade

Serveres i dekorative retroglas. (vi skal ikke have glassene retur)

Kr. 58,- pr/stk.

Økologisk Rabarberis med lakridsskum

Overraskende lækker isdessert med to kugler cremet rabarberis på en bund af lakridsskum med stykker af brændt hvid chokolade og drysset med hindbærstøv på toppen

Serveres i dekorative retroglas. (vi skal ikke have glassene retur)

Kr. 58,- pr/stk.

Priserne er inkl.

Pavillon til overdækning af grill. Grill, grillbriketter mm, buffetbord, skåle, fade og ta’tøj samt rengøring og opvask af udstyr og eget service.

    Send en forespørgsel


    Leveringsadresse er den samme som faktura adresse

    Jeg vil gerne ringes op


    Kontrolspørgsmål: Hvad er 7 + 2?