• De grundlæggende principper for kan jeg med sikkerhed bestille medicin online uden recept fra …

 • De grundlæggende principper for kan jeg med sikkerhed bestille medicin online uden recept fra …

  IndholdsfortegnelseAt købe medicin online – NPS MedicineWise kan være sjovt for alleKøb mærkenavn receptpligtig medicin online Fundamentals forklaret

  Start er meget let. Vi har simpelthen brug for din recept. Bed din medicinske professionelle om at e-recept på en 3-måneders forsyning til at udtrykke scripts husforsendelse. Når du har tilmeldt dig eller loget lige ind på din konto, kan du skifte dine kvalificerede lægemidler til forsendelse. Når vi har din recept, tager vi os af resten. Vi inspicerer for at sikre, at din recept er sikker og effektiv, før du sender den til dig.

  Billede er du nogensinde blevet tiltrukket af at erhverve dine medicin fra et online apotek eller et andet websted? Du kan beskytte på egen hånd og dine familiemedlemmer ved at blive waring, når du får medicin online. Nogle apoteksteder driver legitimt såvel som tilbyder komfort, personligt privatliv, omkostninger økonomiske besparelser og også beskyttelse af køb af medicin. Ikke alle internetsider falder sammen.

  FDA advarer om, at der er masser af risikable online stofbutikker, der hævder at tilbyde receptpligtige lægemidler til dybt reducerede omkostninger, normalt uden at kræve en recept. Disse internetbaserede apoteker tilbyder ofte uautoriserede, falske eller på anden måde farlige medicin uden for beskyttelsesforanstaltningerne efterfulgt af kvalificerede stofbutikker. Mange usikre online medicinalbutikker bruger falske “butiksfronter” til at efterligne certificerede stofbutikker eller for at få dig til at tro, at deres medicin stammer fra nationer med høje sikkerhedsstandarder.

  Disse medicin kan være falske, udløbne eller på anden måde usikkert for dig og dine familiemedlemmer. Hvordan kan du informere, om en online apotek fungerer lovligt?

  Er ikke certificeret i USA og også af dit statslige bestyrelse for apotek. Har ikke en licenseret farmakolog på personalet for at besvare dine spørgsmål. Send medicin, der ser anderledes ud end hvad du får i din normale apotek eller ankommer i produktemballage, der er ødelagt, skadet, på et internationalt sprog, har ingen udløbsdag eller er afsluttet.

  Regner dig for varer, du aldrig har købt eller modtaget. Giv ikke klare oprettede værdipapirer af din person og også økonomiske oplysninger. Sælg dine oplysninger til andre websteder. Disse stofbutikker sælger typisk medicin, der kan være farlige på grund af det faktum, at de kan: har overdreven eller utilstrækkelig til den aktive ingrediens, du har brug for til at behandle din sygdom eller tilstand.

  Ting om Euro-Pharmas, et velkendt online-apotek

  Består af https://danmark-aptk.com/koeb-propecia-paa-nettet/ de forkerte ingredienser eller andre usikre forbindelser. Den energiske komponent i et accepteret lægemiddelpost er det, der gør medicinen effektiv til sygdommen eller tilstanden, den er planlagt at håndtere. Hvis en medicin har ukendte aktive ingredienser, kan det ikke have den tilsigtede påvirkning, muligvis have en uforudset interaktion med forskellige andre medicin, du tager, kan forårsage skadelige bivirkninger eller kan udløse andre alvorlige sundhedsspørgsmål, såsom alvorlige allergier.

  Der er metoder, du kan identificere en risikofri online-apotek. Disse apoteker: har altid brug for en læges recept. Er certificeret med et statligt bestyrelse for apotek.

  Da endnu flere enkeltpersoner bruger internettet til at anerkende deres sundhedsmæssige bekymringer, går nogle yderligere online for at købe receptpligtig medicinering. Masser af websteder markedsføringsmedicin er ikke tilmeldt som apoteker, så det er muligvis skadeligt at komme fra dem. Medicin, såsom viagra til erektil dysfunktion og kolesterolsenkende medicin lipitor (atorvastatin), markedsføres normalt billigt online såvel som uden recept eller anbefalingerne fra en farmakolog.